In het laboratorium doen ze NPD (new product development)  en R&D (resource and development)  en zijn verantwoordelijk voor samenstellen van een complete lijn met disciplines als reiniging, verzorging, anti-aging, hydratatie en het verstevigen van de huid. Elk product heeft unieke eigenschappen en de producten zijn een must have voor elke klant. 
 

Bodycare is de basis van onze persoonlijke verzorging, Geen betere balans dan rituelen, eigen waarde, rust en goede goed zorgen voor ons lichaam. Wellnes is daarom geen luxe maar een lifestyle die al 1000de jaren het verschil maakt, Bodycare producten zijn de meest gekocht al cadeau

 

De Original Haircare lijn bestaat uit een range van producten die is gericht op het herstellen van het haar waar dat nodig is, en zorgt voor een mooie natuurlijke glans van het haar. Luxe producten voor het verwennen van haar en hoofdhuid.

De Original Haircare producten zijn ook zeer geschikt voor extensions.

 Deze haarverzorgingslijn is meer dan functioneel en verzorgend. Deze Original Haircareproducten vormen een uitmuntende basis.


Grace Cosmetics is mijn eigen Cosmetica lijn deze lijn is in samenwerking met dermatologen samen gesteld, en is voor ieder huidtype geschikt, er komen nog meerdere producten aan zoals, Haar, Lichaam's producten van mijn eigen lijn.

Grace is een geweldige mooie lijn, zuinig in gebruik en een rijke, zijdezachte en extreem comfortabele textuur voor de huid

 


 

 

© 2014 - 2023 Beautysaloncosmeticanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel