64 JAAR BEAUTY EXPERTISE

JAFRA is in 1956 door Jan en Frank Day in Malibu opgericht. Vandaar de naam Ja-Fra. Jan en Frank hadden twee belangrijke uitgangspunten: de beste producten te produceren en belangstellenden de mogelijkheid te bieden een inkomen te verdienen en absoluut plezier te hebben in hun werk – een bedrijf met hart voor de mensen dus.

JAFRA Cosmetics International behoort op het gebied van cosmetica en schoonheidsverzorging tot de wereldwijd toonaangevende bedrijven. JAFRA is een van de snelst groeiende Direct Selling-bedrijven ter wereld. Het internationale netwerk omvat ca. 630.000 zelfstandige Consulenten in 18 landen. De hoofdzetel van JAFRA bevindt zich in Westlake Village, Californië.

Twee belangrijke uitgangspunten kenmerken de bedrijfsfilosofie: de productie van uitstekende producten en de ondersteuning van vrouwen bij het realiseren van hun dromen, om hen te helpen financieel succesvol te zijn en onafhankelijk te kunnen worden.

Het motto „Freedom to be youwordt wereldwijd door ca. 545.000 Consulenten in de praktijk gebracht. Met JAFRA kun je een zelf te bepalen, aantrekkelijk extra inkomen verdienen en zo de mogelijkheid tot meer persoonlijke vrijheid.


Sinds 2004 behoort JAFRA tot de Vorwerk-Groep. Vorwerk is in 2008 onderscheiden als één van de top 10 bedrijven onder de Duitse werkgevers.

IIn 2014 behaalde JAFRA een omzet van 427 miljoen euro en de onderneming is met eigen bedrijven vertegenwoordigd in de volgende landen: VS, Mexico, Brazilië, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Rusland, Indonesië, Dominicaanse Republiek en India. In veel andere landen worden de JAFRA-producten via distributeurs verkocht.

Team versterking gezocht M/V

Welkom op mijn webshop, Happy Beauty store By Jafra,

 

Leuke bijbaan bij Jafra Cosmetics!

Jafra Cosmetics is al 64 jaar één van de wereldleaders in de Directe verkoop. 

 

Ik ben Anja Broeren 57 jaar en werkzaam als jafra consulent/manager en eigen onderneemster van Beautysaloncosmeticanja.
Wij werken met een geweldig team samen, om onze klanten te voorzien van onze hoogwaardige Cosmetica producten, van het merk Jafra.
Jafra bestaat 64 jaar en alle producten zijn op Natuurlijke en Plantaardige basis, zonder parabenen en geen dierlijke vetten en alles is dierproefvrij.
Ook zijn wij dagelijks opzoek naar nieuwe consulenten, spreekt jou dit concept aan, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.
Jafra verzorgd ook super goede opleidingen zodat jij professioneel aan de slag kunt bij ons team,

Salon's zijn natuurlijk ook welkom, heb jij een Beautysalon, Nagelstudio, Kapperszaak, Massage praktijk, zonnenstudio, of een pedicure praktijk.

Wat houd deze functie in?

Wij adviseren onze klanten met gebruik van Skine-care of Make-up, Hand en Voetverzorging, Haarverzorging's producten 

Wij geven veelal workshops bij de mensen thuis. Nu in de Corona tijd doen we dit net even iets anders, via Facebook, of Zoom, maar  ook èèn op èèn bij de klant thuis, of telefonisch, of via de mail, op veilige afstand vanuit huis, 

Ook geeft Jafra nu via zoom, de opleidingen en de workshops,
 

 

Ben jij een Spontane M/V vanaf 18 jaar, representatief, ondernemend, creatief, 

Wat wij bieden

  • Goede verdiensten 
  • Gratis trainingen 
  • Jou eigen tijd indelen 
  • Werken in jouw eigen omgeving
  • Meteen verdienen vanaf je eerste verkoop
  • Leuke extra's als dank voor je inzet.
  • Doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf 
  • Team uitjes, 
  • Leuke reisjes 

 

♦ Geen eigen inverstering nodig, en/of ervaring nodig, je wordt door Jafra opgeleid 

Spreek jou dit ook aan, zoals vele andere consulenten, stuur mij dan gerust een e-mail: info@beautysaloncosmeticanja.nl

 

© 2014 - 2021 Beautysaloncosmeticanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel