Normale, Gemengde/Vette huid

Set Nioblu Young Normale, Gemengde/Vette huid

Artikelnummer: Set Nioblu Young Normale, Gemengde/Vette huid
Vorige Artikel 5 van 10 Volgende
€ 92,00 (inclusief btw)

Zuiverende Reinigingsgel

Vanaf het eerste gebruik is een buitengewoon voordeel op de huid merkbaar; de huid van het gezicht ziet er subtiel gereinigd, stralend, gezuiverd, gekalmeerd en vernieuwd uit en voelt zacht aan. De innovatieve formule reinigt zacht en heeft een adstringerende, zuiverende en verzachtende en hydraterende werking die essentieel is voor de normale, gemengde en vette huid.

Zuiverend Gezichtsmasker​

Gekenmerkt door een hoge concentratie aan actieve bestanddelen die een werking hebben die gericht is op de verzorging van de normale, gemengde/vette huid.   Het heeft tot doel om de jonge huid weer in balans te brengen, talg te normaliseren, te zuiveren en heeft een kalmerende en preventieve hydraterende werking tegen veroudering van de huid. Na slechts enkele toepassingen herstelt het de huid in een geweldige staat van optimaal welzijn.

 

Nio-Balancerende Gezichtscrème​

Nio balancerende gezichtscrème wordt gekenmerkt door een hoge concentratie micro-ingekapselde actieve bestanddelen die een werking hebben die gericht is op het opnieuw in balans brengen, hydrateren, voeden en beschermen van de huid. Dankzij de aangename, lichte en zachte textuur is opname door de huid gemakkelijk, snel en effectief; na slechts enkele toepassingen ziet de huid er weer gebalanceerd, stralend, gehydrateerd en goed beschermd uit.

De set bestaat uit:

  • 1 zuiverende reinigingsgel 100 ML
  • 1 zuiverend gezichtsmasker 100 ML 
  • 1 Nio Balancing Face Cream 100 ML
© 2014 - 2023 Beautysaloncosmeticanja | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel